activiteiten jongeren MEetingpoint

Activiteiten jongeren ME-CVS Stichting Nederland

Op deze pagina houden wij jullie op de hoogte van de activiteiten van de  jongerengroep: MEetingpoint. MEetingpoint is er voor de jongeren en ouders van kinderen met ME-CVS. Lotgenoten contact is en blijft erg waardevol en wij hopen jongeren en ouders met georganiseerde activiteiten met elkaar in contact te brengen.

Wij willen jou vragen om mee te denken over leuke activiteiten. Ideeën zijn dan ook meer dan welkom.
Wij zijn erg benieuwd naar waar jouw interesses liggen en wat je leuk lijkt, binnen jouw grenzen.
MEetingpoint is tenslotte voor en door jongeren!

Voor ideeën, vragen en opmerkingen: meetingpoint@me-cvs-stichting.nl

De ME-CVS-Stichting Nederland is de officiële Nederlandse ME-CVS-patiëntenorganisatie, is erkend door de overheid en ontvangt een bescheiden subsidie van VWS.

 


FacebookTwitterGoogle+LinkedInEmailDelen