ERVARINGEN ME/CVS

Benieuwd hoe het is om te leven met ME/CVS? Lees de verhalen van ME/CVS-patiënten. Wil je ook je verhaal delen? Stuur deze (eventueel met foto) naar info@me-cvs-stichting.nl.

Nayana van Gurp, 31 jaar en ik heb sinds twee jaar de diagnose CVS. Een paar woorden die mij beschrijven: creatief, lief, positief en zorgzaam. Leven met CVS valt niet altijd mee maar ik blijf positief en probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten! Ik zal regelmatig mijn ervaringen met jullie delen.
Willie, 21 jaar jong en sinds 1 jaar weet ik dat ik ME/CVS heb. Na de diagnose was ik blij dat mijn klachten eindelijk een naam hadden, maar al snel ervoer ik ook het onbegrip van sommige mensen. De afgelopen periode kende z’n ups en downs. Vanaf nu hoop ik regelmatig een column te plaatsen over mijn ervaringen met ME/CVS
Diana, 24 jaar en 5 jaar geleden is ME/CVS bij mij vastgesteld. Sindsdien probeer ik te leven met deze diagnose en dat is een weg met veel vallen en weer opstaan. Ik wil graag mijn verhaal met je delen in de hoop dat je een stapje verder komt in de zoektocht hoe om te gaan met ME/CVS.
Kirsten Kirsten Cornelissen (1979), ik heb sinds mijn veertiende ME. Naast de zoektocht naar behandelingen die mij meer energie kunnen geven, verdiep ik mij sinds 2006 in manieren die me kunnen ondersteunen om me, ook met ME, lekkerder in mijn vel te voelen
Kim Kim Friesen (1979) , woonachtig in Tilburg, kampt al vanaf haar 20ste met ME/CVS-gerelateerde klachten. In 2003 volgde de diagnose. Ze studeerde af aan de Fontys Hogeschool Eindhoven richting Communicatie, maar vanwege haar gezondheidsproblemen is werken momenteel geen optie. Haar passies zijn schrijven, yoga en reizen
Linda Linda, 29 jaar en sinds 5 jaar ziek. Ik hoop dat ik jullie regelmatig een update kan geven over mijn leven met ME.
Tara Tara, ik ben 25 jaar oud en al zo’n negen jaar ziek. In deze column vertel ik wekelijks over mijn leven met ME/CVS. De officiële diagnose ME/CVS kreeg ik zes jaar geleden. Volop aan het leven meedoen gaat niet meer.
Lees meer
Yvonne Yvonne, 32 jaar – Ik heb vanaf mijn 21e maar één droom gehad: laat alsjeblieft mijn lichaam weer naar behoren functioneren; geef me mijn energie weer terug!! Dat was mijn enige wens. Lees meer
Lin Lin, een meid van 23 jaar uit de provincie Zuid Holland. Ik ben een perfectionistische, leergierige avonturier en zit nu 9 jaar vast in een lijf met labeltjes.
FacebookTwitterGoogle+LinkedInEmailDelen