MEetingpoint

JONGERENGROEP MEETINGPOINT

Sinds april 2000 bestaat de contactgroep voor jongeren met het Chronisch Vermoeidheid syndroom (ME/CVS): MEetingpoint. De contactgroep is onderdeel van de ME/CVS-stichting Nederland. We zijn er voor jongeren met ME/CVS (tot 30 jaar) en voor ouders, broers, zussen en partners van kinderen/jongeren met ME/CVS in Nederland.

Jonge mensen met ME/CVS en hun familie hebben vaak behoefte naar specifieke informatie omtrent jonge mensen met ME/CVS. Ouders/verzorgers willen graag hun kind helpen en hebben veel vragen. Jonge mensen lopen vaak toch tegen hele andere dingen aan wanneer ze chronisch ziek zijn en willen vooral met leeftijdgenoten in contact komen. MEetingpoint probeert deze ouders en jonge mensen hierbij te helpen.

Ons doel is kinderen en jong volwassenen met ME/CVS zoveel mogelijk uit hun isolement te halen. We proberen jongeren met elkaar in contact te brengen, via bijvoorbeeld onze ‘Nieuwsflits’, Facebookpagina en Twitter (@MEetingpointnl). Ook bezoeken wij scholen en geven wij informatie over uitkeringen e.d.  Kortom je kunt bij ons terecht met vragen over datgene waar jonge mensen met ME/CVS tegenaanlopen.

Vacature: Enthousiaste jonge vrijwilligers gezocht voor MEetingpoint

MEetingpoint is de contactgroep voor jongeren (tot circa 30 jaar) met ME/CVS van de ME/CVS-Stichting Nederland.

Lotgenotencontact is zeer belangrijk en verloopt vaak via de social media en we zijn dan ook op zoek naar jonge vrijwilligers die het leuk vinden om regelmatig te posten op Facebook en Twitter namens MEetingpoint.

Heb je ervaring met Facebook en/of Twitter en vind je het leuk om creatief mee te denken en te werken aan het opbouwen van lotgenotencontact?

Vul dan dit formulier in of stuur een email naar meetingpoint@me-cvs-stichting.nl  Jouw bijdrage is meer dan welkom.

Het levert je een goed gevoel op mee te werken om lotgenotencontact tussen jongeren met ME/CVS te bevorderen. Een groot voordeel is dat je dit vanuit huis kunt doen en op jouw tijd, wanneer je je goed voelt.

Join us :-)

 

FacebookTwitterGoogle+LinkedInEmailDelen